Renasterea obiceiurilor si traditiilor romanesti
Legătorie de artă în piele
Ce facem…

Carte de cult ortodoxă

Izvoare de viață al creațiilor noastre sunt credința ortodoxă, cultura tradițională românească și istoria noastră.

Coperti din piele pentru albume cu diverse tematici

Am creeat legătoria de artă în piele, am urmărit simbolistica tradițională, am reprodus imagini de frescă veche din lăcașurile de cult ortodoxe, încercând să punem în valoare tezaurul de artă și spiritualitate românesc.
Mai mult…
  • aenean augue turpi
  • aenean augue turpi
  • aenean augue turpi
  • aenean augue turpi
  • aenean augue turpi
  • aenean augue turpi …
Povestea crezului nostru
O primă inițiativă de a exprima prin obiecte, lucrări editoriale și filme, tezaurul de artă, spiritualitate, istorie și cultură tradițională românească.
Am urmărit simbolistica tradițională, am reprodus imagini de frescă veche din lăcașurile de cult, secolele XVII-XVIII, încercând să punem în valoare, mai ales școala de pictură brâncovenească și postbrâncovenească ce se înscriu cu creațiile lor în pictura universală.

Arta Brâncovenească

Renașterea Românească a fost numită perioada artei, arhitecturii brâncovenești de la sfârşitul secolului XVII până la începutul secolului XVIII, ce a alăturat inspirat rafinamentele artei venețiene si orientale, dar și a artei tradiționale românești.
Mănăstirea Hurezi este ansamblul ce a pus în valoare frumusețea de neegalat a artei brâncovenești fiind și cel mai drag lăcaș de inchinare pentru Maria si Constantin Brâncoveanu (Domn al Tarii Romanesti, 1688-1714).

Apreciati produsele noastre? Scrieti-ne …

(+40) 123 123 123          contat@idacoromania.ro